ANEROS

Prosztatamasszázs férfiaknak

 

Használati útmutató

Videók

Mi is az ANEROS?

Röviden: anális játék férfiaknak, mely a prosztata masszírozásával okoz örömöt.

Az eszközt eredetileg egyes prosztatabetegségek kezelésére fejlesztették ki, de hamar rájöttek hogy néhány kellemes mellékhatása is van. A prosztata egy igen érzékeny pont, aminek izgatásával akár az orgazmusig is el lehet jutni. Sok férfi nem is tudja ezt, mert ez olyan "meleg" dolog, egy "igazi férfi" ilyet nem csinál. Véleményem szerint önmagunk felfedezésében nincs semmi rossz.

Megpróbálom összeszedni a neten található információkat, de mindenképp hasznos ha tudsz angolul...Kezdetnek néhány link:

www.aneros.com     Az aneros főoldala. Képek, leírások, ismertetők...

www.malegspot.com/forum.php    Az aneros fórum. Sok érdekes hozzászólás. Profik és kezdők egyaránt vannak. Érdemes átböngészni.

www.lovehoney.co.uk    Egy angol netes szexshop. Árulják Ausztriában, de a lovehoney árait találtam a legjobbnak.

www.enemagra.co.uk  Az aneros angol változata

http://youtube.com/watch?v=oKjQu96cSK4 Egy rövid prosztatamasszázs videó

http://www.blackdream.hu/catalog/product_info.php?products_id=1112 Nexus Nero férfi G-pont masszírozó. Egy "aneros klón" nagyobb, vastagabb...A hivatalos oldal szerint egy egyszerű koppintás, egy Seb Cox nevű angol úr saját gyártmánya aki korábban aneros forgalmazó volt.(talán megunta hogy csak százalákot kap és csinált egy saját verziót?) Jelenleg viszon ez az egyetlen termék ami nálunk is elérhető (persze a többi helyről is lehet rendelni). Ha valaki megrendelné ezt kérem legyen olyan kedves és írjon a tapasztalatairól, jól jönne pár "hiteles magyar" tapasztalat...

nemkellszemét-aneros@freemail.hu